Met meer dan 30 jaar ervaring; Dé meest persoonlijke en scherpste aanbieder van Signing & Branding.
Capstone 5 is de overkoepelende holding van een aantal bedrijven die gefocused zijn op branding & signing. Hieronder vind je een korte omschrijving van de services die wij bieden. Voor meer informatie, bezoek www.capstone5.nl

Glasfolie Nederland

Buitenreclame is een medium dat adverteerders in de publieke leefruimte een podium biedt om binnen korte tijd grote groepen mensen te bereiken. Dit kan met uitingen op uiteenlopende formaten in diverse Buitenreclametypen.

Marek Reclame

Sinds 1983 houden wij ons bezig met de verschillende materialen, machines en technieken in het reclamevak en hebben daardoor alle ervaring en vakkennis in huis. Of u de reclame nu handgeschilderd of door middel van de nieuwste technieken uitgevoerd wilt hebben; wij voeren het graag, en met alle liefde voor het vak, voor u uit.

Switchfoil

Switchfoil® is een mild zelfklevende glasfolie welke je “open en dicht” kunt zetten. “Open” (spanning er op) staat voor een transparante doorkijk en dus geen privacy.  “Dicht” (spanning er af) staat voor een matglas-effect met volledige privacy. Vanzelfsprekend kun je dit schakelen zoals je wilt; met de standaard meegeleverde afstandsbediening of met een aan te leggen vaste schakelaar.